Solhöjden

Unna dig själv eller någon du tycker om en stunds avkoppling i naturskön miljö! Här kan du beställa behandlingar & hudvård och ta del av utvalda kampanjer och erbjudanden. Välkommen till Solhöjden!

Öppet idag Stängt
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 10:00 - 15:00
Övriga öppettider

Välkommen till Solhöjden

Ta dig tid för sinnesro. Låt dig omfamnas av naturen och njut av behandlingar för ansikte, kropp och själ.

Solhöjden ligger lantligt endast 10 minuter från Nyköpings stadskärna. Här omfamnas du av naturen och får njuta av behandlingar för ansikte, kropp och själ. Vi som arbetar på Solhöjden har olika kompetenser och är bland annat professionellt utbildade hud-, massage- och spaterapeuter. Vi arbetar främst med Maria Åkerbergs välkända produkter som också finns till försäljning. Maria Åkerberg består av svensktillverkade produkter för djupverkande hudvård, hårvård och makeup, tillverkade av helt naturliga mineraler och ingredienser från växtriket.

Du kan enkelt beställa utvalda erbjudanden här. Vill du veta mer om aktuella behandlingar, produkter och tjänster, besök Solhöjdens hemsida eller gör en utflykt till vår oas Solhöjden där du samtidigt kan passa på att gå en hälsorunda i naturen. Välkommen!

Öppettider

Hitta till oss
Bottenkarshyttan 2, 61195 Nyköping