16/11 Gästspel med Lindor Wink

Ord. Pris 1 195:-

Etiketter: ,
Gästspel med Lindor Wink! Välkommen på en härlig kväll med mat och dryck! (“färdigbehandlat” mail gäller som biljett) Lin... Läs mer

Gästspel med Lindor Wink!

Välkommen på en härlig kväll med mat och dryck!

(“färdigbehandlat” mail gäller som biljett)

Lindor Wink är kocken som via Oxelösund och gymnasieutbildning på Nyköping Strand Utbildningscentrum (Restaurang- och Livsmedelsprogrammet) gick vidare till juniorkocklandslaget som medlem och coach. Lindor har även jobbat inom Bocuse dÓr organisationen i flera år.
Han arbetar idag med sitt företag Wink Studio och är en välanlitad kock för olika uppdrag med bröllop, privata middagar, företagsevent m.m. Han är även en mycket uppskattad kock inom Peakside Property Management där han arbetar som private chef för olika familjer i St. Moritz. Under pandemin blev det även tillfälle för Lindor att skapa en bok – Snowfood.

Köp på bokus.com

Jag är mycket tacksam över att kunna boka in honom i Nyköping igen (den förra middagen i februari var mycket uppskattad). Och vi är tillbaka där det startade en gång i tiden på Nyköping Strand Utbildningscentrum och Lilla Matsalen. Lilla Matsalen är en gemytlig och härlig lokal med Nyköpings bästa utsikt.

Under kvällen serveras det en 3-rätters meny bestående av:

Förrätt
Lättbakad regnbåge med avokadosalsa, vårlök, ingefära & pepparrot

Varmrätt
Kyckling ferci med höstsvamp, variation på rotselleri & steksky

Dessert
Äpple- & myntasorbet med luftig vaniljmousse, färska bär & maräng

Jag har valt ut exklusiva och ovanliga viner till varje rätt. Mitt koncept är att skapa en provning i en provning. Till varje rätt serveras det ett 1/2 glas av 2 viner med särskiljande karaktär som kommer att interagera med maten och lyfta olika smaker.

Vill man ha alkoholfria alternativ så är de lika väl utvalda blandat med mina mocktails med egna syrups och lokala produkter från Hardö och Högtorp.

Kvällen kommer att varvas med servering av mat och dryck, ärliga intervjusamtal med Lindor (ni har hört talas om nakna kocken och arga kocken, Lindor är den superärliga kocken. För er som var på middagen med oss i februari kanske kommer ihåg att Lindor lyckades få mig mållös då jag fick svar jag inte väntade mig. Lindor och jag har inte planerat ett manus i förväg utan ger er en spontan och ärlig intervju där ni också styr vilka frågor jag tar upp).

Eftersom jag älskar att skicka med kunskap kring vinhantverket så får ni även stunder då jag berättar om provningsmetodik, om vinerna och andra nyttiga saker om vin.

Datum: 16 november
Klockan 18.00 öppnar entrén där det serveras fördrink och tilltugg. Allt eftersom visas ni upp till ert bord i Lilla matsalen. När alla gäster är placerade kommer vi att inleda med en presentation av kvällen och menyn.

Vi kommer att tillämpa bankettservering så alla gäster serveras samtidigt. Vi tycker om att skapa möjlighet till samtal och därav har vi större bord dukade som man får dela med andra och kan diskutera mat och vin med.

Kvällen beräknas sluta 21.30

Middagsbiljett inklusive fördrink, 3-rätter, utvalda ovanliga viner till varje rätt 1195:-

Slut i lager

Produktdetaljer

Vikt 1 g
Dimensioner 1 × 1 × 1 cm
Kategori:
Den här produkten säljs av: