Erbjudanden
Sverigecupen

Boka hotellpaket

Sverigecupen i handboll har de senaste nio åren spelats på Nyköpings Arenor - Rosvalla. Turneringen samlar årligen spelare, ledare, medföljande familjemedlemmar och supporters för en handbollsfest i tre dagar och den 8–10 november i år är det dags igen.

Bakom evenemanget står Svenska Handbollförbundet, Nyköpings Kommun, Nyköpings Arenor och IFK Nyköping. Läs mer om Sverigecupen här >>

Digitala Nyköping har tillsammans med arrangörerna och Nyköpings hotell och restauranger tagit fram förmånliga erbjudanden för dig som besöker oss i samband med Sverigecupen.

Välkommen till Nyköping!

Mitt i city Paket från Scandic/Voyage

Scandic Stora hotellet - Restaurang Voyage

Mitt i centrala Nyköping hittar ni Scandic Stora Hotellet med 144 rum och sviter. Här bor ni centralt vid stans gågata.

Ät gott på hotellets restaurang Voyage eller provsmaka skotsk whisky i maltwhiskybaren. Slappna av i hotellets jacuzzi eller träna i gymmet.

Standardrum från 1650:-

Hotell med en känsla av spa Paket från Blommenhof Hotell

Blommenhof Hotell

Välkommen till Blommenhof Hotell i Nyköping. Vi ligger NÄRA, bara 800 meter från Nyköpings centralstation, 5 km frånStockholm Skavsta fl ygplats, en timme till Stockholm, 40 min från Kolmården, nära något för alla!

Ett hotell där omtanken räknas

Boka direkt med oss för bästa pris!

Prisvärt och modernt hotell Paket från Good Morning+

Good Morning+ Nyköping

Good Morning+ Nyköping är ett prisvärt och modernt hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Good Morning+ Nyköping är lättillgängligt, det ligger bara några kilometer från centralstationen och nära E4. Gratis parkering finns precis utanför hotellet. Till middag erbjuds du förrätter, varmrätter och efterrätter från vår Good Food-meny, med gott att äta som är snällt mot dig, miljön och plånboken.

Dubbelrum från 1195:-/natt

Närmast Rosvalla Paket från CC Hotel Kompaniet

CC Hotel Kompaniet

På Clarion Collection Hotel Kompaniet bor du vid hamnen med Nyköpings bästa läge. Närheten till Rosvalla gör att Kompaniet är det första valet i stan i sport och eventsammanhang.

Hos oss bjuder vi alltid på frukost, fika och kvällsmat i en härlig, personlig och gemytlig miljö!

Vi bjuder på fika och kvällsmat